Vragen? Wij helpen je graag!   085 - 4017 811   -   info@meubelboer.nl

Bezorging

woonkamer1. Bezorging

2. Levertijden

3. Kosten


1. Bezorging

Al onze bankstellen worden altijd gratis bij je thuisbezorgd en op de plek van bestemming gebracht. Onze bezorgers pakken de bank voor je uit, zetten hem in elkaar en nemen weer de rommel mee! Wel zo fijn!

Na bestelling neemt onze transporteur binnen 24 uur (maar vaak veel sneller) per telefoon contact op, om met je een afleverdatum in te plannen. Er moet immers wel iemand thuis zijn om de deur open te doen!

2. Levertijden

De levertijd voor onze banken die op voorraad staan bedraagt 1 - 5 werkdagen na ontvangst van bestelling. Lekker snel, wel zo fijn! In de Randstad is de levertijd gemiddeld 1 - 2 werkdagen. Buiten de Randstad is de levertijd gemiddeld 3 werkdagen! Ideaal toch?

3. Kosten

De volledige bezorging is geheel gratis. Dit geldt voor heel Nederland, behalve voor de Waddeneilanden. De kosten van levering van het vaste land naar de Waddeneilanden komen bovenop de aanschafprijs van de bank.

Alleen wanneer een verhuislift nodig blijkt te zijn om de bank naar binnen te krijgen, komen er extra kosten bij. Dit komt overigens erg weinig voor, gelukkig! Veruit de meeste banken passen gewoon naar binnen. Mocht je twijfelen, dan kun je altijd even contact opnemen. Wij hebben er meer ervaring mee en we helpen je graag om de inschatting te maken!