Vragen? Wij helpen je graag!   085 - 4017 811   -   info@meubelboer.nl

Betaalmogelijkheden

woonkamer

Nadat je het bankstel naar keuze aan je winkelwagen hebt toegevoegd en naar de afrekenpagina hebt doorgeklikt, zijn er verschillende manieren om te betalen. Bij Meubelboer.nl kun je op de volgende wijzen betalen:

    > iDeal
    > PayPal

    > Credit card (master card of visa)

    > SOFORT banking

    > Mister Cash

    > Betalen bij ontvangst

Alle betaalmethoden zijn vanzelfsprekend kosteloos.

Betalen met iDeal

Een betaling met iDeal is de meest eenvoudige manier van elektronische manier en kost nog geen minuut. In Nederland is het de meest gebruikte manier van elektronisch betalen. Een ieder kan met iDeal betalen die bankiert bij één van de volgende banken:

ABN Amro, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regiobank, Triodos bank, Van Lanschot Bankiers, Knab.

Een betaling doen met iDeal is te vergelijken met een elektronische overschrijving zoals je die maakt met internetbankieren. Nadat je voor iDeal als betaalmethode hebt gekozen, word je automatisch doorverwezen naar de internetbankier-omgeving. Hier werkt het hetzelfde als bij een normale overschrijving: je vult je inloggegevens in en bevestigt de bestelling via bijvoorbeeld een reader (ABN, Rabo) of een TAN-code (ING). Hieronder staat voor de duidelijkheid nog eens stap voor stap aangegeven hoe dit precies in zijn werk gaat.

Hoe werkt het betalen met iDeal precies bij Meubelboer.nl?

1. Kies op de afrekenpagina bij ‘betaalmethode’ voor de optie ‘iDeal’.
2. Selecteer je bank.
3. Je komt nu in de internetbankier-omgeving van je bank en hier kun je op de gebruikelijke manier inloggen.
4. Alle gegevens van de bestelling zijn reeds ingevuld dus je hoeft enkel nog de betaling te bevestigen. Bij ABN en Rabo gebeurt dit bijvoorbeeld met een code via een Reader en bij ING werkt dit met een TAN-code die je op je mobiele telefoon ontvangt.
5. Je ontvangt direct een bevestiging van je bank dat je betaald hebt.
6. Je ontvangt ook direct per mail een bevestiging van je bestelling van ons.
7. De bestelling en de betaling zijn geslaagd!

Betalen met PayPal

Betalen met PayPal is ook erg eenvoudig en wordt onder andere veel gebruikt bij internationale overboekingen. Als je een PayPal-rekening hebt, heb je voor het doen van betalingen enkel je emailadres en je wachtwoord nodig. Je PayPal-rekening is een soort digitale portemonnee waar je geld naar kan overschrijven (vanaf je bank) en waarmee je vervolgens veilig digitaal kunt betalen.

Hoe werkt het betalen met PayPal precies bij Meubelboer.nl?

1. Kies op de afrekenpagina bij ‘betaalmethode’ voor de optie ‘PayPal en credit card’. Merk op: het betalen met de credit card gaat ook via het portaal van PayPal, maar dat is hier dus niet aan de orde. Het gaat hier om het betalen met PayPal via de PayPal-rekening.
2. U wordt doorverwezen naar de website van PayPal op het moment dat je je bestelling plaatst via de knop ‘plaats uw bestelling’.
3. Log daar in met je PayPal-gegevens.
4. Bevestig de bestelling.
5. Je ontvangt direct per mail een bevestiging van ons van je bestelling.

Betalen met een credit card (master card of visa)

Bij Meubelboer.nl kun je vanzelfsprekend ook met je credit card (master card of visa) betalen. Het betalen met de credit card loopt weliswaar via het portaal van PayPal, maar een account of rekening daar is niet nodig. Dat is enkel nodig wanneer je echt met je PayPal-rekening wilt betalen, zoals hierboven is beschreven bij ‘Betalen met PayPal’.

Als je met credit card wilt betalen, kies je voor de optie ‘PayPal en Creditcard’, waarna je vervolgens op de pagina komt waar je al de gegevens van de credit card in kunt vullen. Na betaling ontvang je direct een bevestiging van ons van de bestelling en betaling per mail.

Betalen met SOFORT banking

SOFORT banking is een betrekkelijk nieuwe betaalmethode, die veel gebruikt wordt in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. In Nederland is het nog niet zo bekend, maar het is in opkomst. De methode is zeer veilig.

Hoe werkt het?
Het systeem werkt met de PIN/TAN methode. Door DIRECTebanking.nl wordt met het beveiligde overschrijvingsformulier automatisch de verbinding tot stand gebracht met je online bank. De betaling wordt dus direct verstuurd. Het is niet meer nodig om eerst doorverwezen te worden naar je internetbankier-omgeving. Na betaling krijg je een direct een bevestiging van SOFORT banking. Daarnaast krijg je direct van ons per mail een bevestiging van de bestelling.

Betalen met Mister Cash

Mister Cash wordt veel gebruikt in België en is een soort Belgische variant van iDeal. Nadat op de afrekenpagina bij ‘betaalmethode’ voor ‘Mister Cash’ is gekozen, word je doorverwezen naar de beveiligde betaalomgeving. Hier vul je de gegevens van je bankkaart in en bevestig je de betaling met het beveiligingsmiddel van je bank, zoals bijvoorbeeld een paslezer. Hierna ontvang je direct van ons een bevestiging van je bestelling per mail.

Betalen bij ontvangst

Je kunt ook betalen bij ontvangst aan onze transporteurs. Dit kan contant of met pin.